6. jun. 2009

Basilliansk

Ung brasiliansk pige viser sine små mørke bryster frem men skjuler desværre hendes sikkert glatte og stramme ung pige fisse. Gid jeg kunne se den og fantasere om hvordan det ville være at stikke pikken op i hendes varme og unge sydlandske pige fisse.

Nabo datter med store bryster

Ung nabo datter viser hendes store bryster og behårede stramme fisse, som jeg nok skulle slikke og kneppe selvom den er behåret - og jeg skulle nok også tømme mine nosser ud over hendes store pige bryster.

Naboens pirat datter

Naboens vilde datter har taget frække billeder af sig selv hvor hun viser sine store bryster og leger lidt med en gammel hat hendes far havde på hylden - Den er dog ikke værre end at jeg stadig gerne ville kneppe hende, hvis lejligheden bød sig. - Og hvem ved, måske gør den det :-) Her er tale om en ægte dejlig nabo fisse!



Nabo pigens bryster

Se nabo pigens dejlige bryster her, på en frække billeder hvor tøjet for længst er lagt til side - for det er slet ikke nødvendigt her. De nyder at blive set - ja faktisk så gør det dem helt våde i deres fisse. Og jeg må indrømme at jeg også får lidt stiv pik af at se på deres dejlige unge pige bryster og stramme fisse. Mmmh hvor dejligt og liderligt.